Maa:Suomi
Asiakaspalvelu
🚨 Smash-tarjouksemme alkaa nyt! 🚨
Jopa -70% + 20% lisäalennusta Käytä koodia*: SMASH
🚨 Smash-tarjouksemme alkaa nyt! 🚨
Jopa -70% + 20% lisäalennusta Käytä koodia*: SMASH
*Voimassa tuotteissa, joihin on merkitty "SMASH" ostaessasi 2 tai useampia tuotteita 69€:lla. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin koodeihin. Koodin voi käyttää korkeintaan 1500 euron suuruisiin tilauksiin. Alennuskoodi vanhenee 23:59 03.03.2024.

Tietosuojakäytäntö ja evästekäytäntö

Kiitos, että käytit aikaa lukea tietosuojakäytäntömme ja evästekäytäntömme.

Tällä sivulla on tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten käytämme evästeitä. Lisäksi kerromme henkilötietojesi käsittelyyn ja evästeiden käyttöömme liittyvistä oikeuksistasi. Käytäntöä sovelletaan Boozt.com- ja Booztlet.com-sivustoihin sekä vastaaviin sovelluksiin (jäljempänä ”alustat”), joihin tässä käytännössä viitataan.

 

1. TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Boozt Fashion AB (556710-4699) (jäljempänä me, meidänjne.) on rekisterinpitäjä (vastuussa) henkilötietojesi käsittelystä Boozt.comissa, Booztlet.comissa ja vastaavissa sovelluksissa tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme sinua koskevia tietoja, ota meihin yhteyttä osoitteeseen dpo_fi@boozt.com.

Tai postitse:

c/o Boozt Fashion AB

Attn: DPO/Legal Department

Box 4535

SE-203 20 Malmö, Sweden

Kun käytät alustoja, keräämme tiettyjä tietoja sinusta ja vierailustasi. Käytämme näitä tietoja muun muassa kanssasi tehtyjen sopimusten toteuttamiseen ja käyttäjätilisi hallintaan. Suostumuksestasi riippuen käytämme evästeiden avulla sinusta kerättyjä tietoja myös käyttökokemuksesi parantamiseen, alustojemme yksittäisten elementtien käytön arviointiin ja markkinointimme tukemiseen. Voit lukea lisätietoa alempana tällä sivulla olevasta evästekäytännöstämme.

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on siihen erityinen tarkoitus. Kun tämä tarkoitus on täyttynyt, poistamme tiedot, ellei meillä ole syytä toimia toisin alla kuvatun mukaisesti.

Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä GDPR) sääntöjä, kansallista tietosuojalainsäädäntöä, tietosuojalakia sekä Euroopan tietosuojaneuvoston ja kansallisen valvontaviranomaisen täydentäviä ohjeita ja lausuntoja.

1.1. Mitä tietoja keräämme ja mistä ne ovat peräisin?

  • Keräämme itse tietoja, kun analysoimme käyttäytymistäsi ja sitoutumistasi lähettämäämme viestintään tai kun vierailet alustoillamme (yleisiä tietoja esimerkiksi IP-osoitteen, maan, vierailtujen sivujen, vierailtujen luokkien, vierailtujen tuotemerkkien, hakujen ja napsautushistorian, napsautusprosentin ja sähköpostien lukemiseen käytetyn ajan muodossa).
  • Saamme tiedot sinulta, kun annat meille tietoja itsestäsi esimerkiksi luodessasi profiilin tai ostaessasi tuotteita (yleiset tiedot esimerkiksi demografisten tietojen, nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, maksutietojen, tuotteiden, tilausmäärän, alennusprosentin, tuotemerkkien ja käyttötiheyden muodossa. Tähän sisältyy myös tilaukseen liittyvien sähköpostien, tilausvahvistuksen, toimitusvahvistuksen sekä palautus- ja hyvitysvahvistuksen lähettäminen).
  • Saamme tietoja muilta kerätessämme niitä kolmansilta osapuolilta , esimerkiksi ulkopuoliselta luottotietoyritykseltä (yleiset tiedot luottotietojen muodossa).

 

1.2. Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on siihen tarkoituksenmukainen ja laillinen peruste. Kun käytät alustojamme ja ostat tuotteitamme, käsittelemme tietojasi alla esitetyllä tavalla:

1.2.1. Suostumuksesi perusteella

  • Kohdennettu mainonta:Kun luot tilin, teet ostoksen, saat tervetuliaislahjakortin tai liityt Club Booztin jäseneksi, kysymme sinulta, haluatko saada suoramarkkinointia. Tällaista suoramarkkinointia lähetetään uutiskirjeinä, tekstiviesteinä ja push-ilmoituksina sovelluksessa. Jos annat suostumuksesi tällaiseen markkinointiviestintään, voimme käsitellä yhteystietojasi (kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi) sekä sen kaupan maata, jossa teet ostoksia, tietoja suosikkituotteistasi, tuotemerkeistäsi ja -kategorioistasi sekä tiliisi liittyvää osto- ja hakuhistoriaa, jotta voimme lähettää sinulle henkilökohtaista sisältöä, tarjouksia, suosituksia ja tuotekampanjoita. Kun lähetämme uutiskirjeemme sähköpostitse, mittaamme uutiskirjeeseen liittyvää aktiivisuutta ja sitoutumista käyttämällä pikselitekniikkaa, joka kerää tietoa siitä, oletko avannut sähköpostin, milloin avasit sen ja mitä linkkejä napsautit. Näiden tilastojen analysointi auttaa meitä ymmärtämään, mitkä uutiskirjeemme osat kiinnostavat sinua. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.
  • Digitaalinen mainonta: Digitaalinen mainonta: Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme ja sovellustemme kanssa, saatamme käsitellä henkilötietojasi mainostaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sinulle verkossa. Kaikki sinua tavoittava mainonta ei perustu henkilötietoihisi. Jotkin kampanjat eivät esimerkiksi kohdistu sinuun yksilönä, vaan ne on sen sijaan suunnattu laajemmalle kuluttajaryhmälle. Voimme esimerkiksi räätälöidä mainoskampanjamme kohderyhmän maantieteellisen sijainnin perusteella ja esittää siten aluekohtaista mainontaa, joka olisi sinulle merkityksellistä. On olemassa muunkinlaista verkkomainontaa, jossa käytetään henkilötietojasi, jotka on aiemmin kerätty suostumuksesi perusteella. Jotkin evästeet ja muu seurantatekniikka voivat esimerkiksi kerätä henkilötietojasi, jotta sinulle voidaan kohdentaa mainontaa. Jos annat suostumuksesi tällaisten markkinointievästeiden ja vastaavien tekniikoiden sijoittamiseen, osa henkilötiedoistasi saatetaan kerätä ja jakaa mainoskumppaneiden kanssa. Näet täydellisen luettelon evästeistä evästekäytännöstämme. Lisätietoja siitä, kenen kanssa jaamme tietojasi, on kohdassa 1.4 alapuolella. Osa näistä mainoskumppaneista sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, mikä merkitsee henkilötietojesi siirtämistä kolmansiin maihin. Lisätietoja siirroista on kohdassa 1.5.
  • Evästeet ja vastaava tekniikka:Sivustomme käyttää evästeitä ja vastaavaa teknologiaa tarjotakseen sinulle välttämättömiä toimintoja ehdottoman välttämättömien evästeiden avulla ja, jos suostut, lisätäkseen palvelujemme personointia muiden ei-välttämättömien evästeiden avulla. Jos olet antanut meille suostumuksesi evästeiden ja vastaavanlaisen tekniikan käyttöön, voimme käsitellä tiettyjä henkilökohtaisia tietoja alustojemme käytöstäsi verkkosivustomme toiminnallisuuden ylläpitämiseksi, tilastojen tuottamiseksi ja markkinointitarkoituksiin. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme.
  • Kun luot profiilin käyttämällä kolmannen osapuolen tiliä: Saatamme tarjota mahdollisuuden kirjautua verkkosivustoillemme ja sovelluksiimme suoraan kolmannen osapuolen tililläsi. Jos päätät luoda profiilin käyttämällä olemassa olevaa tiliäsi kolmannen osapuolen palveluissa, sinut ohjataan valitsemallesi kolmannelle osapuolelle ja pyydetään kirjautumaan profiiliisi. Sinua pyydetään myös vahvistamaan, että haluat jakaa tiettyjä profiiliasi koskevia tietoja kanssamme. Riippuen valitsemastasi kolmannesta osapuolesta, johon kirjaudut, nämä tiedot voivat olla esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytetään tilin luomiseen meille. Emme saa mitään muita tietoja, jotka liittyvät kolmannen osapuolen profiiliisi.
  • Kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa sosiaalisessa mediassa: Kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi tykkäämällä tai kommentoimalla julkaisemaamme viestiä tai ottamalla yhteyttä meihin asiakaspalveluun liittyvässä kysymyksessä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Instagramissa, saatamme käsitellä tietoja, jotka olet asettanut julkisesti saataville kyseisessä sosiaalisen median profiilissa. Voit lukea lisää siitä, mitä Facebookissa pidetään julkisena, täältä. Lisäksi käsittelemme meille osoittamasi yhteydenoton sisältöä.
  • Push-ilmoitukset: Kun olet ladannut sovelluksemme ja kirjautunut tilillesi (tai luonut sen), kysymme, haluatko vastaanottaa push-ilmoituksia. Push-ilmoitukset ovat sovelluksen sisäisiä ilmoituksia, jotka ilmoittavat käyttäjälle esimerkiksi tuotekampanjasta tai tilauksen tilasta. Jos sallit push-ilmoitusten lähettämisen, saatamme käsitellä nimeäsi, yhteystietojasi, verkkokaupan maata ja tilaushistoriaa, jotta voimme lähettää sinulle push-ilmoituksia, jotka ovat sinulle merkityksellisiä. Voit peruuttaa tai muuttaa suostumustasi milloin tahansa sovelluksissamme sekä puhelimesi asetuksissa.

Edellä mainitun henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena on suostumus, jonka olet antanut meille GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi koska tahansa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta minkään ennen suostumuksen perumista tapahtuneen henkilötietojesi käsittelyn laillisuuteen.

1.2.2. Sopimusvelvoitteidemme perusteella

  • Sopimuksen täyttämiseksi: Käsittelemme henkilötietojasi liittyen asiakasprofiiliisi ja ostoksiisi, jotta voimme täyttää kanssasi tehdyt ostosopimukset, hallinnoida asiakassuhdettasi meihin, sekä tarjota asiakaspalvelua, hallinnoida maksutapahtumia, että käsitellä palautuksia, palautteita ja tuotereklamaatioita.
  • Jotta voimme tarjota sinulle kanta-asiakasklubimme: Jos olet Club Booztin jäsen, käsittelemme henkilötietojasi, kuten nimeäsi, osoitettasi ja syntymäaikaasi, jotta voimme hallinnoida Club Booztin jäsenyyttäsi, mukaan lukien kanta-asiakaspisteidesi rekisteröintiä, Boozterien ostamisen mahdollistamista ja kaikkien niiden etujen ja palkkioiden tarjoamista, joihin olet oikeutettu.
  • Näyttääksemme asiaankuuluvaa sisältöä sivustolla:Käsittelemme suosikkimerkkeihisi, suosikkikategorioihisi ja suosikkituotteisiisi liittyviä tietoja, jotta voimme mukauttaa ostokokemuksen tarpeisiisi ja tarpeisiisi sopivaksi.

Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusteena on kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöön paneminen GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti.

1.2.3. Oikeutettujen etujemme perusteella

  • Keskutelun seuranta: Saatamme tutkia verkkosivustollamme ja sovelluksissamme tapahtuvaa käyttäjien vuorovaikutusta. Tutkimalla käyttäjien vuorovaikutusta saamme tietoa alustojemme eri osa-alueiden tehokkuudesta ja voimme tehdä parannuksia parantaaksemme kokemusta alustoillamme. Lisäksi voimme sen avulla arvioida mainontapyrkimystemme onnistumista, mikä auttaa meitä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä markkinointistrategioidemme optimoimiseksi ja tarkentamiseksi. Samoin mainoskampanjoita tehdessämme voimme mitata keskusteluja, jotka perustuvat vuorovaikutukseesi mainoksiemme kanssa, jotta voimme ymmärtää kohdeyleisömme kiinnostuksen kohteita ja mainontamme tarkkuutta. Kaikki keskutelun seuranta ei kerää henkilökohtaisia tietoja - osa seurannasta voi perustua yhdistettyihin tietoihin, joista sinua ei voida tunnistaa yksilönä. Henkilötietoja voidaan kerätä evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla, jotka otetaan käyttöön vain, jos käyttäjä on antanut erillisen suostumuksen vieraillessaan verkkosivustollamme. Jos käyttäjä on antanut suostumuksensa evästeiden asettamiseen, tällaisia muuntotietoja voidaan täydentää muilla henkilötiedoilla, kuten esimerkiksi tiivistetyllä-sähköpostiosoitteella, jota mainoskumppani käyttää sitten sovittamaan sen muuntotuloksiin. Näet täydellisen luettelon evästeistä evästekäytännöstämme. Lisätietoja siitä, kenen kanssa jaamme tietojasi, on kohdassa 1.4. jäljempänä. Osa näistä mainoskumppaneista sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, jolloin henkilötietojasi siirretään seuraaviin paikkoihin. Lisätietoja siirroista on kohdassa 1.5.
  • Mainonta nykyisille asiakkaille: Saatamme mainostaa tuotteitamme tai palveluita nykyisille asiakkaille. Edellytyksenä on kuitenkin, että he eivät ole vastustaneet tällaista markkinointia tietojen keruun aikana. Tätä tarkoitusta varten käsitellään äskettäisiin ostoksiisi liittyviä henkilötietojasi.
     
  • Profilointi markkinointitarkoituksiin:Parantaaksemme kokemustasi tuotteistamme ja palveluistamme arvioimme, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan henkilökohtaisia suosituksia ja varmistamaan, että näkemäsi tuotteet ja sisältö vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Analysoimme tietoja myös markkinatutkimusta varten ymmärtääksemme eri asiakasryhmien ostotottumuksia ja kiinnostuksen kohteita (esim. iän, sijainnin, sukupuolen ja perheen koostumuksen perusteella). Voimme esimerkiksi tutkia ostohistoriaasi ja ostotiheyttäsi ennakoidaksemme kiinnostuksen kohteitasi ja kulutustottumuksiasi. Näin voimme räätälöidä markkinointiviestintäämme ja sijoittaa sinut ryhmään, jonka markkinointireitti on täsmällisempi ja samaistuttavampi ja vastaa sitä, mitä uskomme sinun arvostavan.
  • Asiakaskysely ja tutkimus: Saatamme käsitellä henkilötietojasi asiakaskyselyjen, tutkimusten tai tietojen analysoinnin suorittamiseksi, jonka tarkoituksena on parantaa asiakaspalvelumme, verkkosivustojemme, tuotteidemme/palveluidemme, markkinointimme, asiakassuhteidemme ja kokemustemme laatua. Voimme esimerkiksi käsitellä puhelinnumeroasi ja puhelutietojasi asiakaspalvelumme kanssa, jotta voimme lähettää sinulle asiakaspalvelutyytyväisyyteen keskittyvän kyselyn, kun olet ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme näin kerätäksemme sinulta palautetta kokemuksestasi asiakaspalvelumme kanssa ja parantaa sitä näkemystesi perusteella. Tällaiset kyselyt eivät sisällä markkinointiviestejä, ja voit kieltäytyä niistä milloin tahansa. Lisäksi saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja kutsua sinut testaamaan uusia ominaisuuksia ja tuotteita. Tätä tarkoitusta varten voimme käsitellä yhteystietojasi (jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä), maata, jossa yleensä asioit (koska tietyt testit suoritetaan tietyillä alueilla), ja joissakin tapauksissa ostohistoriaasi (varmistaaksemme, että testi vastaa kiinnostuksen kohteitasi). Nämä testit ovat aina vapaaehtoisia, ja voit aina ilmoittaa meille, jos et halua osallistua niihin.
  • Kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme chatissa:Kun otat meihin yhteyttä chatin kautta, käsittelemme tietojasi auttaaksemme sinua kysymyksissäsi. Maasi saatavuuden mukaan chatissamme voi olla myös tekoäly-chatbot-teknologiaa, joka on suunniteltu ymmärtämään ja vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin, jotka liittyvät ostoksiin Booztissa ja Booztletissa. Tekoäly-chatbotin ensisijainen tehtävä on tukea sinua, kun odotat yhteydenottoa asiakaspalveluumme tai kun asiakaspalvelu ei ole käytettävissä. Käytämme tekoälychatbotin käyttövoimana sekä omia että kolmannen osapuolen malleja. Kolmannen osapuolen tekoälychatbotin tarjoaja sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, mikä edellyttää henkilötietojesi siirtämistä kolmanteen maahan. Lisätietoja siirroista saat kohdasta 1.5. Varmistaaksemme, että tarjoamme tarvitsemaasi apua, olemme varmistaneet, että sinulla on mahdollisuus ottaa yhteys ihmisagenttiin, jos hän on käytettävissäsi sinä aikana, kun käytät chat-palvelua. Voimme myös pyytää arvioimaan kokemustasi chatissa ja analysoida chat-lokeja laadunvarmistustarkoituksiin ja parantaaksemme asiakaskokemusta chatissa. Palautteestasi saatujen tietojen avulla voimme paremmin tunnistaa tilanteet, joissa ihmisen valvonta tai väliintulo saattaa olla tarpeen.
  • Petostentorjunta: Tapauskohtaisesti saatamme käsitellä tietojasi, jos se on tarpeen muiden asiakkaidemme maksutapahtumien ja henkilötietojen turvaamiseksi ja eheyttämiseksi sekä jonkun toisen henkilön oikeutettujen etujen suojaamiseksi. Jos esimerkiksi kolmas osapuoli on esittänyt petosväitteen, meidän on tutkittava asia, jotta voimme pysäyttää mahdolliset petokset ja estää ne tulevaisuudessa. Tämä tutkinta voi edellyttää muiden tilausten tietojen käsittelyä, jos ne liittyvät tai todennäköisesti liittyvät toisiinsa. Tässä tapauksessa saatamme käsitellä henkilötietoja ja aiempien tilausten tekemiseen käytettyjä tietoja, mukaan lukien maksutiedot. Erityistilanteissa voimme myös saada tilausta tai liiketoimia koskevia lisätietoja palveluntarjoajiltamme, mukaan lukien jakelukumppanit ja maksupalveluntarjoajat. Tämä käsittely auttaa meitä ylläpitämään turvallista ja luotettavaa toimintaympäristöä kaikille asiakkaillemme. On tärkeää huomata, että tämä käsittely liittyy erityisesti petosepäilyihin, eikä se kuulu yleisiin tietojenkäsittelykäytäntöihin.
  • Fair Use:Fair Use-käytäntömme ylläpitämiseksi ja sen noudattamisen varmistamiseksi saatamme joutua käsittelemään tiettyjä henkilötietoja voidaksemme tunnistaa ja estää palveluidemme vilpillisen tai epäasianmukaisen käytön. Saatamme käsitellä henkilötietojasi, kuten nimeäsi, yhteystietojasi (puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimitus- ja laskutusosoite), laitetietojasi (IP-osoite, laitetunnisteet), tilaustietojasi ja vireillä olevissa tilauksissa sekä aiemmin tehdyissä tilauksissa käytettyjä maksutapoja riippumatta siitä, onko kyseiset tilaukset toimitettu, sekä palautettuihin tuotteisiin ja palautuksen syihin, reklamaatioihin ja takuuvaatimuksiin liittyviä tietoja. Voimme myös käsitellä näitä tietoja yhdistettynä laskeaksemme palautusasteen, reklamaatioasteen ja säilytettyjen tuotteiden keskimääräisen arvon. Käsittelyn avulla voimme ymmärtää ja tunnistaa petollisia malleja sekä malleja, jotka viittaavat palveluidemme väärinkäyttöön. Jos analyysimme osoittaa tällaisen väärinkäytön riskin, saatamme ryhtyä toimenpiteisiin, kuten tilausten peruuttamiseen ja mahdollisuuksien rajoittamiseen tehdä ostoksia meiltä, jotta voimme vähentää riskiä, suojella myyntikanaviamme ja suojella muita asiakkaitamme. Tällainen analyysi suoritetaan aina manuaalisesti. Voit lukea lisää Fair Use-käytännöstämme ostoehdoistamme.
  • Oikeudelliset vaatimukset: Käsittelemme joitakin henkilötietojasi, jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, mukaan lukien petosten ja alustojemme väärinkäytön estäminen ja torjuminen.

Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme, jonka katsotaan syrjäyttävän henkilötietojen käsittelemättä jättämistä koskevan etusi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella. Voit vastustaa sellaisten tietojesi käsittelyä, joita käsitellään oikeutetun etumme perusteella. Jos haluat tehdä niin, ota meihin yhteyttä osoitteessa dpo_fi@boozt.com.

1.2.4. Lakisääteisten velvoitteidemme perusteella

Käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme Ruotsin kirjanpitolain mukaiset lakisääteiset velvoitteemme sekä kuluttajan oikeuksia ja tuoteturvallisuutta koskevan lainsäädännön velvoitteet. Tietoa siitä, mitä henkilötietoja säilytämme kirjanpitotarkoituksia varten, on Ruotsin kirjanpitolain (1999:1078 ) 5 luvun 7 §:ssä.

Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusteena ovat GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan mukaiset lakisääteiset velvoitteemme.

1.3. Kuinka pitkään käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeellisen ajan. Alla on yleiskatsaus käsiteltäviin henkilötietoihin sovellettavista tarkoituksista ja säilytysajoista.

Tarkoitus

 

Säilytysaika

Asiakassuhteen hallinta, mukaan lukien ostojen hallinta, ja asiakaspalvelun tarjoaminen

 

Tietoja ostotapahtumistasi ja palautuksistasi säilytetään seitsemän vuotta alkaen sen kalenterivuoden päättymisestä, jona tilikausi päättyi (katso Ruotsin kirjanpitolain (1999:1078) 7 luvun 2 §) ja reilua käyttöä koskevan käytäntömme noudattamisen varmistamiseksi (katso myynti- ja toimitusehdot).

Club Boozt -jäsenyytesi hallinta

 

Jos olet Club Booztin jäsen osoitteessa boozt.com, Club Boozt -jäsenyyttäsi koskevat tiedot säilytetään niin kauan kuin olet Club Booztin jäsen.

Alustoillamme näytettävän sisällön personointi hakuhistoriasi ja ostojesi perusteella

 

12 kuukautta henkilötietojen keräämisen jälkeen.

Suoramarkkinointisuostumukseen perustuva kohdennettu markkinointi

 

Kunnes peruutat suostumuksesi tai (jos suostumusta ei peruuteta) 12 kuukauden kuluttua viimeisimmästä yhteydenotostamme. Säilytämme kuitenkin suostumustasi koskevat asiakirjat enintään 5 vuotta suostumuksesi peruuttamisen jälkeen.

Meiltä ostamiasi tuotteita muistuttavien tuotteiden kohdistettu markkinointi

 

Kunnes kieltäydyt tulevista viesteistämme tai (jos et kieltäydy tulevista viesteistämme) 12 kuukauden kuluttua viimeisimmästä yhteydenotostamme.

Lakisääteiset velvoitteet

 

Käsittelemme laskullasi olevia tietoja lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi Ruotsin kirjanpitolain kirjanpitoaineiston säilyttämistä koskevien säännösten mukaisesti, eli seitsemän vuotta alkaen sen kalenterivuoden päättymisestä, jona tilikausi päättyi (katso Ruotsin kirjanpitolain (1999:1078) 7 luvun 2 §)

Evästeet

 

Kunnes peruutat suostumuksesi tai (jos suostumusta ei peruuteta) kunnes kyseiset evästeet vanhenevat alla olevassa evästekäytännössämme ilmoitetun ajanjakson jälkeen.

Reilua käyttöä koskevan politiikan noudattaminen ja sen noudattamisen varmistaminen.

 

Jos havaitsemme reilua käyttöä koskevan käytäntömme rikkomisen ja päätämme rajoittaa mahdollisuuttasi tehdä ostoksia kanssamme, käsittelemme henkilötietojasi rajoituksen ylläpitämiseksi kyseisen rajoitusjakson ajan

Oikeudelliset vaateet

 

Niin kauan kuin on tarpeen oikeudellisen vaateen laatimiseksi, puolustamiseksi tai esittämiseksi.

 

1.4. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

1.4.1. Boozt-konserniin kuuluvat yritykset

Boozt Fashion AB:n lisäksi on muita Boozt-konserniin kuuluvia yrityksiä, jotka voivat osallistua tietojesi käsittelyyn, koska ne avustavat Boozt Fashion AB:tä sen velvoitteiden täyttämisessä. Seuraavat konserniyhtiöt voivat käsitellä henkilötietojasi, kun teet ostoksia osoitteessa Boozt.com tai Booztlet.com:

  • Boozt Fulfilment & Logistics AB (556723-8182), Produktionsvägen 10, 262 78 Ängelholm, Ruotsi;
  • Kronor PSP AB (559306-0022), Hyllie Boulevard 35, 215 37 Malmö, Ruotsi;
  • Boozt Technology A/S (CVR 39032791), Njalsgade 19D, 6., 2300, Kööpenhamina, Tanska;
  • Boozt Innovation Lab ApS (CVR 31863147), Njalsgade 19D, 6., 2300, Kööpenhamina, Tanska;
  • Boozt Baltics UAB (Reg.nr. 305785629), Paupio g. 50-136, LT-11341, Vilna, Liettua;
  • Boozt Technology Baltics UAB (Reg.nr. 304614924), Paupio g. 50-136, LT-11341, Vilna, Liettua;
  • Boozt Technology Poland sp.z.o.o KRS 0000904917 Ul. 27 Grudnia 3 61-737, Poznan, Puola.

1.4.2. Kuljetus- ja jakeluyritykset

Varmistaaksemme, että tilaamasi tuotteet saapuvat sinulle nopeasti, jaamme asiaankuuluvat tietosi kolmannen osapuolen yritykselle, joka vastaa valitsemiesi tuotteiden toimituksen ja palautusten hallinnoinnista tilausprosessin aikana. Sujuvan toimituskokemuksen varmistamiseksi meidän on annettava nimesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja tilaustunnuksesi jakelukumppanillemme. Tämä tietojen jakaminen on välttämätöntä, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6(1)(b) kohdassa säädetään.

On tärkeää huomata, että useimmat näistä toimitusyrityksistä toimivat itsenäisinä tietojenkäsittelijöinä. Tämä tarkoittaa, että niillä on omat vastuunsa ja velvollisuutensa vastaanottamiensa tietojen käsittelyssä ja että he ovat erillinen yksikkö, joka määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja menetelmät. Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa, että näillä kuljetusyrityksillä on omat tietosuojaperiaatteensa, jotka eroavat meidän tietosuojakäytännöistämme ja joita sovelletaan tietojesi käsittelyyn, kun kyseinen yritys toimittaa tavaroita meiltä sinulle. Lisäksi, jos haluat käyttää tietosuojaan perustuvia oikeuksiasi, sinun on otettava erikseen yhteyttä kyseisiin yrityksiin.

1.4.3. Teknisten perusrakenteiden tarjoajat

Teemme yhteistyötä teknisten palvelujen tarjoajien kanssa, jotka auttavat pitämään palvelumme sujuvasti toiminnassa. Näitä ovat esimerkiksi pilvipalvelujen tarjoajat, turvallisuus- ja ylläpitopalvelujen tarjoajat sekä perusjärjestelmän suorituskykyä valvovien työkalujen tarjoajat. Nämä palveluntarjoajat toimittavat teknologiaa ja resursseja, joita verkkosivustomme ja sovelluksemme tarvitsevat toimiakseen tehokkaasti ja turvallisesti.

On tärkeää korostaa, että henkilötietojasi ei jaeta näiden palveluntarjoajien kanssa niiden itsenäistä käyttöä varten. Nämä teknisen perusrakenteiden tarjoajat toimivat tietojen käsittelijöinä, jotka noudattavat ohjeitamme ja sopimussuhteitamme. Osa näistä palveluntarjoajista voi sijaita EU:n/ETA:n ulkopuolella, mikä merkitsee henkilötietojesi siirtämistä kolmansiin maihin. Lisätietoja siirroista on kohdassa 1.5.

1.4.4. Maksupalvelujen tarjoajat

Saatamme jakaa henkilötietojasi maksupalveluntarjoajan kanssa helpottaaksemme turvallisia ja tehokkaita maksutapahtumia, kun teet ostoksen tai maksun verkkosivustollamme tai sovelluksessamme, sekä petosten torjumiseksi. Jaetut tiedot koskevat yhteystietojasi, itse maksutapahtumaa koskevia tietoja, kuten maksutapaa, summaa, valuuttaa, päivämäärää, kellonaikaa sekä maksutavasta riippuen sitä, mitä on tilattu. Tällainen tietojen jakaminen on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa kanssasi tehdyn sopimuksen yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6(1)(b) mukaisesti.

1.4.5. Markkinointiviestinnässä avustavat palveluntarjoajat

Saatamme jakaa henkilötietojasi hyvämaineisten markkinointiviestintäpalvelujen tarjoajien, kuten Twilion ja Salesforcen, kanssa, jotta voimme olla yhteydessä asiakkaisiimme. Nämä yhteistyökumppanit auttavat meitä lähettämään sähköposteja, viestejä ja markkinointikampanjoita, joiden avulla pidämme sinut ajan tasalla tuotteistamme, palveluistamme ja asiaankuuluvista päivityksistä. Näiden palveluntarjoajien kanssa jaettuihin tietoihin kuuluvat yleensä yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi ja viestintäasetuksesi. Teemme tiivistä yhteistyötä näiden kumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään vain, jos olet antanut suostumuksesi tällaiseen viestintään tai jos otamme sinuun yhteyttä oikeutetun etumme perusteella etkä ole vastustanut tällaista viestintää ennen sen vastaanottamista. Osa näistä mainoskumppaneista sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, mikä merkitsee henkilötietojesi siirtämistä kolmansiin maihin. Lisätietoja siirroista löydät kohdasta 1.5.

1.4.6. Palveluntarjoajat, jotka avustavat mainonnassa, mukaan lukien mainonta sosiaalisessa mediassa.

Mainostamme tuotteitamme ja palveluitamme mainoskumppaneidemme, kuten Metan (erityisesti Facebookin ja Instagramin kautta), Googlen (Google Ads, Youtube), TikTokin, Criteon, Snapchatin, Tradedoublerin ja Adformin avulla. Tietojasi voidaan jakaa mainoskumppaneidemme kanssa eri tavoin. Mainoskumppanimme käyttävät esimerkiksi evästeitä ja vastaavia tekniikoita seuratakseen, miten käytät verkkosivustoamme ja sovelluksiamme. Henkilötietojesi kerääminen tällaisten evästeiden avulla edellyttää erillistä suostumustasi näiden evästeiden ja vastaavien tekniikoiden asettamiseen. Tällaisen teknologian käyttöönotto verkkosivustoillamme ja sovelluksissamme antaa meille mahdollisuuden mainostaa asiaankuuluvalle yleisölle sekä mitata mainoskampanjan ja itse kanavan tehokkuutta ja suorituskykyä.

Lisäksi saatamme jakaa näiden mainoskumppaneiden kanssa salattuja henkilökohtaisia tunnistetietoja (esimerkiksi sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi), jotka olemme keränneet suostumuksesi perusteella, jotta voimme mainostaa sinulle heidän mainoskanavissaan. Mainoskumppanimme keräävät tällaiset salatut tiedot ja suorittavat yhteensovituksen omaa tietokantaansa vasten. Jos yhteensovitus on onnistunut, mainoksemme voivat tavoittaa sinut, kun käytät mainoskumppaniemme palveluita, kuten Facebookia, Instagramia ja Youtubea. Jos yhteensopivuutta ei löydy, mainoskumppani poistaa tietosi.

Se, miten mainoskumppani kerää tietosi, määrittää myös mainoskumppanin roolin tietojesi käsittelyssä. Useimmat mainoskumppanimme toimivat kuitenkin itsenäisenä tietojenkäsittelijöinä. Osa näistä mainoskumppaneista sijaitsee EU:n/ETA:n ulkopuolella, mikä merkitsee henkilötietojesi siirtämistä kolmansiin maihin. Lisätietoja tietojen siirrosta löydät kohdasta 1.5.

1.4.7. Julkiset viranomaiset

Voimme jakaa henkilötietojasi julkisille viranomaisille, jos kyseessä on vireillä oleva kantelu, jonka olet itse asiakkaana tehnyt, tai viranomaisten laillisten pyyntöjen perusteella. Tällaisessa tapauksessa voimme vedota yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6(1)(c) tai artiklan 6(1)(f) pykälään tietojen jakamisen oikeudellisena perusteena.

 

1.5. Siirrot kolmansiin maihin

Koska osa palveluntarjoajistamme sijaitsee EU/ETA alueen ulkopuolella, saatamme siirtää tietojasi kolmanteen maahan. Varmistamme aina, että tällainen siirto tapahtuu vain, jos se on sallittua ja toteutetaan sovellettavien lakien mukaisesti ja loukkaamatta lakisääteisiä oikeuksiasi. Varmistamme myös, että kyseinen palveluntarjoaja takaa sopimuksella tai muulla tavoin, että yksityisyyden suoja säilyy samalla tasolla kuin EU:ssa. Tähän kuuluu myös tietojen siirron turvaaminen tarvittavilla järjestelyillä ja teknisillä turvatoimilla. Käytämme yleisesti Euroopan komission käyttöön ottamia vakiosopimuslausekkeita (Standard Contractual Clauses, SCC). Lisäksi noudatamme EU:n komission tekemiä tietosuojan riittävyyttä koskevia päätöksiä edellyttäen, että tietosuojan riittävyyden edellytykset (jos sellaisia on) täyttyvät.

Henkilötietoja siirretään EU:n/ETA:n ulkopuolelle seuraaville palveluntarjoajille:

  • Pilvitallennusjärjestelmä - Google Cloud EMEA Limited (70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Dublin;
  • CRM system provider - Salesforce EMEA Limited (Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, Lontoo, UK);
  • Asiakaspalvelun infrastruktuurin tarjoaja - Twilio, Inc. (101 Spear Street, First Floor, San Francisco, CA 94105 Yhdysvallat);
  • Pilviturvallisuuden tarjoaja- Cloudflare, Inc. (101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, Yhdysvallat)
  • Markkinointi viestinnäntarjoaja- Salesforce EMEA Limited (Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, Lontoo, UK), Twilio Inc (101 Spear Street, First Floor, San Francisco, CA 94105 Yhdysvallat).
  • Mainoskumppanit: Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, 4 Dublin, Irlanti), Meta Platforms Ireland Limited (Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Irlanti), Tiktok Technology Limited (61 Barras Lane, Coventry, Englanti, CV1 4AQ, UK).
  • Kun käytät chatbottiamme, tietosi siirretään generatiivisen tekoälyn tarjoajalle (ks. kohta "Kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme chatissa" edellä kohdassa 1.2.3). Palveluntarjoajamme on OpenAI, LLC (3180 18th St., San Francisco, CA 94110). Tietojen käsittelijänä OpenAI toimii ainoastaan ohjeidemme perusteella eikä käytä tietojasi mallikoulutukseen. Henkilötietoja, jotka annat vuorovaikutuksen aikana chatbotin kanssa, käsitellään yksinomaan kyselyihisi vastaamiseksi, ja OpenAI poistaa ne 30 päivän kuluttua. Tietoihin sovelletaan myös päästä päähän -salausta.

 

1.6. Profilointi ja automaattinen päätöksenteko

Saatamme tehdä profilointia, kun käytät palveluitamme. Profilointia suorittaessamme arvioimme vuorovaikutustasi kanssamme, jotta voimme tarjota sinulle yksilöllisempiä ja tarkoituksenmukaisempia suosituksia ja varmistaa, että kohtaamasi tuotteet ja sisältö vastaavat tarkasti kiinnostuksen kohteitasi. Jos olet esimerkiksi valinnut markkinoinnin vastaanottamisen, saatamme käyttää profilointia varmistaaksemme, että tällainen markkinointi on yksilöllistä ja vastaa mieltymyksiäsi ja sitä, mitä uskomme sinun pitävän kiinnostavana. Käytämme profilointia myös analysoidaksemme ostokäyttäytymistäsi ja ennakoidaksemme ostotoimintaasi.

Kun tarjoamme sinulle palveluitamme, saatamme toisinaan turvautua automatisoituun päätöksentekoon. Tällainen automatisoitu päätöksenteko tarkoittaa, että päätös tehdään yksinomaan henkilötietojesi automaattisen käsittelyn perusteella ilman ihmisen puuttumista asiaan. On tärkeää huomata, että tätä käytäntöä käytetään harvoin, ja olemme ottaneet käyttöön kattavan suojajärjestelmän varmistaaksemme, että etujasi ja oikeuksiasi suojataan. Esimerkiksi silloin, kun on kyse päätöksistä, jotka koskevat sitovan sopimuksen tekemistä asiakkaan kanssa, ihmisen osallistuminen on meillä vakiokäytäntö. Useimmissa tapauksissa mukana on inhimillistä valvontaa oikeudenmukaisuuden ja tarkkuuden varmistamiseksi.

Tämän vuoksi haluamme korostaa, että sinulla on aina oikeus pyytää tietoja siitä, onko tietty päätös tehty yksinomaan automatisoidusti, ja kysyä, onko mahdollista, että päätöstä voidaan tarkastella uudelleen ihmisen toimesta. Yksityisyytesi ja päätöksentekoprosessiemme oikeudenmukaisuus ovat meille äärimmäisen tärkeitä, ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin huolenaiheisiisi tai kysymyksiisi. Jos haluat tehdä niin, ota meihin yhteyttä osoitteessa dpo_fi@boozt.com.

 

1.7. Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihisi liittyen?

1.7.1. Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on asiakkaana oikeus saada pääsy erilaisiin tietoihin, mukaan lukien kerättyjen henkilötietojen luokat.

Jotta pääset käsiksi sinua koskeviin tietoihin, joita käsittelemme, olemme luoneet automaattisen tavan, jolla voit tehdä pääsypyynnön henkilötietoihin – löydät sen tililtäsi kohdasta Minun profiilini – Kerää henkilökohtainen data.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, vaativat suhteettoman mittavia teknisiä toimenpiteitä (esim. uuden järjestelmän kehittäminen tai olemassa olevan prosessin muuttaminen olennaisesti) tai jotka vaikuttavat toisen henkilön oikeuksiin ja vapauksiin.

Koska sinulla on oikeus saada pääsy vain omiin henkilötietoihisi, emme voi jakaa sinulle tietoja, jotka sisältävät tietoja jostakin toisesta henkilöstä (hänen oikeuksiaan kunnioittaen). Tämän vuoksi et välttämättä saa kaikkia pyytämiäsi henkilötietoja. Tällaisessa tapauksessa annamme sinulle kuitenkin kuvauksen siitä, mitä tietoja emme voi luovuttaa, ja kerromme syyn siihen.

1.7.2. Oikeus oikaista tietoja

Jos henkilötietosi ovat epätarkkoja tai virheellisiä, voit muuttaa niitä MinunBoozt-tililläsi tai ottaa meihin yhteyttä, niin varmistamme, että tietosi päivitetään ja ovat oikeita. Päivitämme, muutamme tai poistamme käsittelemämme henkilötietosi pyynnöstä, ellei henkilötietojen käsittelyä ole jatkettava lakisääteisen velvoitteen tai oikeutetun etumme vuoksi.

1.7.3. Oikeus poistaa tiedot

Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi, mikä tarkoittaa, että poistamme henkilötietosi, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

  • Henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin tai niitä käsiteltiin muutoin;
  • Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi ja peruutat suostumuksesi;
  • Vastustat henkilötietojesi käsittelyä vastustamisoikeutesi mukaisesti (katso jäljempänä), eikä käsittelylle ole olemassa oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttäisivät etusi;
  • Henkilötietojasi on käsitelty laittomasti;
  • Henkilötietosi on poistettava lakisääteisen velvoitteen vuoksi.

Tätä oikeutta ei sovelleta, jos käsittely on tarpeen oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos haluat poistaa Boozt-tilisi, voit tehdä sen kirjautumalla sisään, siirtymällä kohtaan ”Minun profiilini” ja valitsemalla ”Poista tili”. Tämä poistaa profiilisi ja kaikki muut tilisi asetukset. Säilytämme kuitenkin tilaushistoriasi siltä varalta, että tarvitset apua palautuksen, valituksen tai muun asiakaspalvelun yhteydessä tulevaisuudessa. Säilytämme myös henkilötiedot, joita tarvitaan lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen tai omien jatkuvien oikeutettujen etujemme vuoksi, esimerkiksi reilua käyttöä koskevan käytäntömme yhteydessä.

1.7.4. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos jokin seuraavista pätee:

  • Olet kiistänyt henkilötietojen oikeellisuuden ja odotat päätöstämme siitä, ovatko henkilötiedot oikeita;
  • Käsittely on lainvastaista, ja vastustat tietojen poistamista ja pyydät sen sijaan niiden käsittelyn rajoittamista;
  • Henkilötietoja ei enää tarvita käsittelyä varten, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai
  • Olet vastustanut käsittelyä (katso jäljempänä) ja odotat vahvistusta siitä, syrjäyttävätkö oikeutetut perusteet oikeutesi ja vapautesi.

1.7.5. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle yritykselle ilman, että me estämme sinua, jos (i) käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen ja (ii) käsittely tapahtuu automatisoidusti ja (iii) se ei vaikuta kielteisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Mikäli teknisesti mahdollista, sinulla on myös oikeus pyytää siirtämään henkilötiedot suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeutesi siirtää tiedot järjestelmästä toiseen on voimassa, mikäli se ei vaikuta muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

1.7.6. Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa oikeutettuun etuun perustuvaa tietojen käsittelyä koska tahansa. Tämän jälkeen arvioimme, syrjäyttävätkö oikeutetut etumme etusi, oikeutesi ja vapautesi tai ovatko henkilötietosi välttämättömiä oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksia varten, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa, jolloin emme enää käsittele henkilötietojasi.

 

1.8. Organisatoriset ja tekniset turvatoimet

GDPR edellyttää, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Säilytämme henkilötietojasi palvelimilla, joiden turvallisuustaso on korkea ja jotka sijaitsevat valvotuissa tiloissa, ja säännöllisillä turvatarkastuksilla määritetään, käsitelläänkö käyttäjätietojamme turvallisesti ja käyttäjän oikeudet aina huomioiden.

 

1.9. Päivitykset tähän käytäntöön

Digitaalisen ja teknisen alan nopea kehitys tarkoittaa, että henkilötietojen käsittelyyn voi olla tarpeen tehdä muutoksia. Pidätämme siksi oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Löydät ajankohtaisen käytännön aina alustoiltamme. Jos kyseessä on merkittävä muutos, ilmoitamme siitä sinulle näkyvästi alustoillamme.

 

1.10. Kysymykset ja valitukset

Autamme sinua mielellämme, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jos uskot, että emme ole käsitelleet tietojasi velvollisuuksiemme mukaisesti, sinulla on oikeus valittaa asiasta maasi kansalliselle valvontaviranomaiselle, jonka löydät täältä: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

 

1.11. Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavasti: dpo_fi@boozt.com

Tai postitse:

c/o Boozt Fashion AB

Attn: DPO/Legal Department

Box 4535

203 20 Malmö, Sweden

 

 

2. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kiitos vierailustasi alustoilla, joita ylläpitää Boozt Fashion AB (556710-4699), Hyllie Boulevard 35 Malmö, 215 37, Ruotsi (jäljempänä me, meidänjne.).

Kuten useimmat muutkin alustat, käytämme evästeitä useisiin eri tarkoituksiin. Tässä evästekäytännössä kuvataan, mitä evästeitä käytämme, mihin tarkoituksiin käytämme niitä ja miten voit peruuttaa suostumuksesi. Jos sinulla on kysyttävää evästeiden käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen dpo_fi@boozt.com.

Tai postitse:

c/o Boozt Fashion AB

Attn: DPO/Legal Department

Box 4535

203 20 Malmö, Sweden

 

2.1. Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan selaimesi kautta tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet verkkosivustoilla tai käytät sovelluksia. Evästeet mahdollistavat tiettyjen tietojen keräämisen esimerkiksi siitä, millä sivuilla vierailet ja mitä toimintoja käytät.

Jotkut evästeet ovat teknisesti välttämättömiä alustoilla käyttämiesi toimintojen kannalta (esimerkiksi, jotta voimme tallentaa ostoskorisi sisällön), mutta muita evästeitä käytetään muihin tarkoituksiin (esimerkiksi tilastojen laatimiseen). Seuraavassa osiossa on lisätietoa siitä, mitä evästeitä voidaan käyttää.

Kun vierailet ensimmäistä kertaa jollakin alustoistamme, näkyviin tulee ”evästebanneri”, jonka avulla voit antaa suostumuksesi evästeiden käyttöön alustoillamme. Kuten alla näkyy, voit muuttaa suostumustasi koska tahansa. Teknisesti välttämättömien evästeiden valintaa ei kuitenkaan voi poistaa, joten ne tallennetaan ilman suostumusta.

Evästeitä on kahta päätyyppiä – ”väliaikaisia” ja ”pysyviä”:

  • Väliaikaiset evästeet liittyvät nykyiseen vierailuusi verkkosivustolla tai sovelluksessa, ja ne poistuvat automaattisesti, kun suljet selaimen.
  • Pysyvät evästeet tallennetaan ja uusitaan aina, kun vierailet verkkosivustolla tai käytät sovellusta. Ne poistuvat kuitenkin itsestään tietyn ajan kuluttua. Nämä evästeet auttavat ”tunnistamaan” sinut, kun palaat verkkosivustolle tai sovellukseen. Käytämme niitä esimerkiksi alustojemme mukauttamiseen kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tapauksissa, joissa pysyviä evästeitä käytetään, niiden kesto ilmoitetaan alla olevassa taulukossa.

Alla olevassa taulukossa ilmoitetaan kunkin evästeen kohdalla, onko kyseessä väliaikainen eväste (istuntoeväste) vai pysyvämpi eväste, joka vanhenee tietyn ajan kuluttua.

Siinä erotellaan lisäksi ”ensimmäisen osapuolen evästeet” ja ”kolmannen osapuolen evästeet”. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat evästeitä, joita käytämme itse. Kolmannen osapuolen evästeitä taas käyttää kolmas osapuoli, jonka elementtejä on upotettu käytössä olevaan alustaan. Alla olevasta taulukosta näkyy, mitä evästeitä me käytämme ja mitä evästeitä kolmas osapuoli käyttää.

 

2.2. Mitä evästeitä käytämme?

Käytämme evästeitä seuraaviin yleisiin tarkoituksiin:

  • Alustan toimintojen tukeminen, kuten automaattisen kirjautumisen mahdollistaminen, chat-toiminnon käyttö ja tuotteiden lisääminen ostoskoriin.
  • Tilastojen laatiminen liiketoiminnan kehittämistä varten, mukaan lukien alustojemme parantaminen, käyttäjäkokemuksen optimointi ja alustojen sisällön mukauttaminen kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
  • Kohdennettu markkinointi.

Alla on yksityiskohtaista tietoa kustakin evästeestä, mukaan lukien evästeen tarjoaja, tarkoitus ja kesto:

             

2.3. Suostumuksen peruuttaminen

Voit peruuttaa evästeitä koskevan suostumuksesi tai muuttaa sitä koska tahansa napsauttamalla verkkosivuston alareunassa olevaa linkkiä ”Päivitä evästeasetukset”. Sieltä voit valita evästeitä uudelleen tai poistaa niiden valinnan. Verkkosivuston toiminnan kannalta teknisesti ”välttämättömiä evästeitä” ei voi poistaa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen perumista tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen.

Jos haluat poistaa tai estää evästeitä, voit tehdä sen selaimesi asetuksista. Alla on linkit käytetyimpien selainten ohjeisiin:

Jos päätät peruuttaa suostumuksesi tai poistaa/estää evästeet, huomaathan, että tämä (evästetyypistä riippuen) voi heikentää verkkosivuston käyttökokemusta.

 

2.4. Henkilötietojesi käsittely

Kun hyväksyt evästeiden käytön, tähän liittyy tietyissä tapauksissa henkilötietojesi käsittelyä evästebannerissa mainitun mukaisesti. Tämä käsittää esimerkiksi IP-osoitteesi ja alustojemme käyttöäsi koskevat tiedot. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi yllä olevasta tietosuojakäytännöstämme.

 

2.5. Muutokset tähän evästekäytäntöön

Voimme muuttaa tätä evästekäytäntöä koska tahansa, jolloin näkyviin tulee uusi ”evästebanneri” vieraillessasi verkkosivustoillamme seuraavan kerran.

Etkö vieläkään löytänyt oikeaa vastausta? Me autamme sinua!

Lähetä meille sähköpostia

Vastaamme yleensä 3 arkipäivän sisällä
Miten voimme auttaa sinua?
Olisitko tyytyväinen englanninkieliseen vastaukseen? Sama palvelu, nopeampi vastaus.
Hyväksyt ehtomme ottamalla meihin yhteyttä.

Muut yhteydenottomahdollisuudet